ALL YOU WANT FOR XMAS IS A NICE HARD COCK

Julafton, som jag påstått att jag inte skulle fira, gick åt till frukost med saffransgröt; Frida och den pariga julpromenaden, Rågsveds bästa affär; den fabulösa kärlekshistorien En förlorad värld ; romantisk "vänskap" (läs: bögerier), julbordet, vaniljvodkan och wasabiärtor samt mängder socker.
 
På juldagen drog jag oss ut mot innerstaden och blev uppraggad i toalettkön på Söderkällaren* och jag berättade om detta för mamma. Även delen där ragget frågade om vi skulle gå på sexklubben. WTF vad är det med min tourettes? Måste min mamma veta att jag går på sexklubb? Det tycks så: mamma är också den som berättar för hela släkten, mina bröders fruars släkter samt sina arbetskamrater om mina upptåg (läs: artikeln, titan). SK följdes av en spritfest hemma hos Klara**;

Efter den värsta (bak)fyllan lagt sig kom jag till slätten som sagt: till mamman och bonden och den krattade uppfarten och den lilla lila bilen. Jag fick en entimmes-massage hos en massör som talade ikapp med sig själv; jag fick pengar till ett simkort och våren blir tiden där min kropp ska sluta falla isär.

Jag ämnar att lista Året Som Gått. Jag ämnar bli lättvindig & lättsinnig. Jag vet bara inte var jag ska börja, jag jobbar på det.

* Där vi enbart var för att C(h)armen var stängt för julen
** Klara går också under namnet Grannen (gott menat, jag har alltid sökt en granne som tar emot en efter titan-ångest eller

när en är på väg hem efter att ha druckit för mycket sprit).


Kommentarer
Postat av: subkutan

"ALL YOU WANT FOR XMAS IS A NICE HARD COCK"

Oh yes.

2006-12-30 @ 21:47:07
Postat av: reb

O H Y E S!!!

2006-12-31 @ 03:44:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback