I've been expecting you

Slottet bjuder till dans den 19 augusti. Om det är en lördag. Det är en lördag det är dans. Om lördagen är den 18 så är det då. Lördag. Kom ihåg. Kom. Slampa. Dansa. Drick öl, vin, mjölk. Mingla med kändisar och folk som mest ligger runt.

Inga dagar kvar. Magen i upplösningstillstånd. Att i det här tillståndet tillåta sig att glömma bort att det finns en festival att anordna. Att tillåta sig Häcktet med svett i Slick-anda. Vi hittade denna gång pengar på golvet och köpte öl. Säkerligen inte fint gjort. Säkerligen mycket DÅLIGT gjort. Men öl behövde vi och öl blev det. Glitterläppglans och heta drömmar om korta shorts. Slampigare är bättre. Bästis är bäst. Att svettas kan i vissa tillfällen vara lika skönt som att gråta. Jag vill oftast göra båda. Så ock nu.

den svenska nationalstaten

Eftersom att helgens ledord varit barnporr (Destroyer), oetiska sponsorer (name one, all included) och rasism (Ritva Janssondiskussioner)så har jag idag bevistat den svenska nationens högborg: Skansen. Jag har sett björnar och hittade tyvärr inte en enda in flesh-bögbjörn; charmats av en postfröken och en säl. Järvarna springer omkring som tokiga, fram och tillbaka upp och ned. Den inte särskilt militanta veganen i mig känner att det här var ju kul, lets do it again. Hela tiden undrar jag om vi inte skulle börja ställa ut människor här. Den Svenska Mannen. För att hindras från utrotning. Eller gör de inte redan det? Eller så kunde kanske Skansen låna Ritva Jansson.


gud vet vad jag heter

Jag vet inte mer än att ingen mer sprit. någonsin. Jag vaknade vid tio och var fortfarande full. Slick har tappat den bra musiken eller är det för att jag varit full. Eller vaddå Slick, jag har aldrig varit på Slick. Syns inte finns inte, försök bevisa någonting

Don't want none unless u've got buns hun'

Svett verkar vara ledmotivet för veckan.
1. Inledningsvis vädret. Även i sovande tillstånd orsakar vädret svett.
2. Jag var på pridekontoret. Där med, svett svett svett.
3. Liggande genererar svett.
4. Cykelturen till bagis gav mig svett till hundra procent.
5.
Häcktet var lite men inte jättesvett.
6. Idag hjälper jag Carim att flytta. Gissa svetten.
7. Men värst var väl ändå gårdagens Slickpremiär! Förra årets bastukänsla var kvar men denna gång var den inte jobbig och det är liksom någonting befriande med ett rum med hundratals mer eller mindre queera svettpölar. Jag visste inte heller att Zeigeist skulle spela, och jag har sagt det innan säger det igen: I love zeigeist. Det enda sorgliga var att vara tvungen att gå upp tidigt dagen därpå (0700) och itne kunna följa med på badefterfest. Istället gick jag och Gustaf till 7-11 och drack festis Doctor. Gött. Jag duschade kallt och somnade med Herr Hansen under armen. I vaket tillstånd var benen som smör och jag åt chips till frukost. Nu tvättar jag kläder och ska sedan tillbaka till C. Happy go lucky. Imorgon: östergötland.