THERE'S A BAKERY IN THE NIGHT SKY


natt


Jag har funnit min väg till nattvakenhet och att inte orka vakna när klockan ringer (10oo);
till Adam Green och Moldy Peaches och Don. Osedvanligt drömmande. Jag har inte läst en vettig tidning på veckor, DN-prenumerationen är fortfarande slut. Igår hittade Tiger en BILD eller vad den kan heta, i pappersinsamlingen. Jag läste den pärm till pärm. Nu vet jag allt jag någonsin kan vilja veta, om i synnerhet Paris Hilton. Som tydligen är en storfotad subba som går över lik för att få det hon vill. Nu vet jag det.

she woke up in the highway / with arrows pointing at her face /
later that day in gym class / she ate a mouth full of anthrax / go to sleep.

I MADE THE GOOD GUYS SOME HOME FRIES

Studieveckorna får konstig mathållning. Min kropp fuckar upp sig,
luktar illa, gör sig trång och olustig.
Från och med onsdag ska jag göra något vettigt med den.

TO RIDE A FAKE HORSE INTO TOWN
TO RIDE A LAME HORSE INTO TOWN
TO RIDE A DEAD HORSE INTO TOWN.
(Moldy Peaches - Her father and her)


TOKYO A-GO-GO.

MEDICIN:
Stephen Merrit mot åskan, Erika mot sömndruckenheten, molnkunskap mot tristessen.
Att ta av sig strumporna och sätta ner fötterna i de svala lakanen, mot känslolösheten och klaustrofobin.
Samarin mot nattens illamående, gröt mot magen, macka mot studietvånget. Framtidsplaner mot hopplösheten och uppsatsångesten; sjok av pappersplaner. En idé om ett dockhus eller vägghyllor mot det lilla rummet.
Att lägga mot såret och låta verka.

BIVERKNINGAR:
Att skaka medelmåttigt av muskelvärk, bevis på att jag en dag kommer att insjukna i ms,
Plåttaket utanför fönstret korrugeras av blixten och omöjliggör en redan omöjlig picnickplats.
Bredbandskablarna ligger som spön i backen, en dag ramlar vi nerför trappan och bryter nacken
Den dagen den sorgen
Uppsatsen lägger sig under gärdesgården, lägger ut halsen över landsvägen och slutar andas
Fötterna svullnar upp och trillar av, att inte kunna andas när jag väl lägger mig ner mot lakanen, snor i öron näsa hals. Ingen läkare att tillgå.
Magen svullnar upp av monotona rörelser (kräkningar, ätande, skrattande, vattendrickande).
Skärmen ger mina ögon en ovanlig sjkdom och jag tappar snart min syn.

EFTERLYSES:
Något oväntat. något väntat. hudar. en plastkropp. ett kött. åskledare. underbyxor för att slippa tvätta. cykelvägar. en hästkropp. Ett känt vatten med synlig botten. En kropp som ryms i Dons tröja. barn. mina barn, andras barn.
mina hjärtan, andras kroppar. Prinsessan Papperspåse.

TRIVS PRESENTERAR:

Föreningen TRIVS välkomnar Dig till en alldeles unik föreläsning med Domkyrkokomminister

CARL-ERIK SAHLBERG

CARL-ERIK

  "Kom ljusa stjärna, led du mig på sanningens och nådens stid 
  till ordet som blev givet.
  Kom lys mig med ditt milda ljus
  från sorgens dal till glädjens hus
  till honom, som är livet!"


"
Jag heter Carl-Erik Sahlberg och jag har varit präst i S:ta Clara kyrka vid Sergels Torg i drygt 17 år. Jag har funnits med i en kyrka som velat räcka ut en hand till "tilltufsade" och sargade människor i Stockholms City. Jag kan verkligen slå fast, att för Gud finns inga hopplösa fall. Jag har sett tunga heroinister hänga med armarna men idag stå med lyfta händer och prisa Gud för den förvandling som skett i deras liv.
Elsie Lindqvist, en av våra volontärer som idag leder vårt uppsökande arbete på Malmskillnadsgatan, var själv döende i cancer för tio år sedan men fick uppleva ett helande under. Gud kan!"

I SLEEP AND FORGET YOU HOLD ME

Igår låg jag på Es säng och sedan åkte jag hem och såg på Blair Witch Project 2. Jag hatar att säga att jag blir rädd av det mesta och i synnerhet döda människor på film. Även om filmen verkligen var värdelös.
Jag plockade ihop alla kläder som låg i en ångesthög intill garderoberna: la dem i en väska och ställde ut i förrådet. Läste diskursanalys som sänglitteratur, somnade, vaknade av klockan vid åtta, nio och slutligen ett.
I drömmen hånglade Pia Laskar upp mig som om det är vad hon alltid velat. Shit, jag hade ju lovat att jag inte skulle göra såhär. Hur gammal är du egentligen? AH! Jaha. Sedan tvingade jag mig att somna om.

I helgen frågar alla om jag ska attendera Popaganda eller kanske Bad Girls Ball. Ja tack, jag hade gärna, men jag måste skriva uppsats för jag är dålig som fan på att hålla mig ute i god tid. Jag kommer att missa Zeigeist, jag ska skriva uppsats och äta chips/godis/apelsin/äpple/is.

IT'S LIKE THE FIRST TIME THAT WE KISSED

ZEIGEIST

ZEIGEIST
 , jag älskar. Älsk älsk älsk älsk. Älsk

kaka, arm, äta.

Det hela börjar någonstans i att vilja äta upp alla kakorna i burken. Kanske är det den gamla överätaren i mig som talat sitt tydliga språk.

Igår: Wotever med sedvanlig slampig woteverstämning och alla som tog mig på kuken. Kukhuvudgeorgio med hår på bröstet och fjunig mustasch. Och en kuk som diverse personer uppskattade att ta på, bli uppdansade mot, bita i. som en del andra skrek mindre uppskattande om (eller var det någonting om hyperfeminitet i närvaron av übermachissimos?). Och att dricka GT vid baren. Bartendern petade på mig och visade vem som köpt den. Jag visste ju att det var bögtenniskungen (V-Gurra, min gamla hederliga odefinierade relation) men det var även en annan som tog på sig äran. Så fantastiskt roligt. Här står jag och spelar ett spel och någon okänd ger sig in i det. Jag borde ha låtsats mer.

Och jag borde ha läst av och inte spelat spelet i min egen takt. Jag hade en odefinerad och underlig relation med en person en gång för två år sedan. Hen brukade säga att hen inte ville umgås med mig, när jag var full. Att jag inte kände några gränser då, att jag hela tiden gick över dem. Om hen gav mig ett finger åt jag upp hela handen. Så var det igår också. Jag somnade till ångesten efter det och jag vaknade till det. Idag, som jag hört någon annan säga, mår jag som jag förtjänar.


will you give me something to drink while i wait in the closet

Jag brukar tänka att det finns en person som jag vill vara med och tusen jag vill ha. På olika sätt, en mängd olika sätt. Jag brukar tänka att jag ska sluta dricka öl och gå hem innan tunnelbanorna slutar gå och folk hånglar med varandra till höger och vänster.
Men det går aldrig ihop med tidsplaner. Eller avskeden man måste ta eller whatever. Jag ska lära mig att bryta upp. ajöss till sjöss.


arg varg

Jag tänker att jag utger mig för att vara farlig eller åtminstone arg. Mest är jag bitter. Jag vet inte riktigt över vad eller varför. Jag är till exempel mycket arg över att jag har huvudvärk, och att jag måste skriva uppsats när jag vill sova. Jag är tillika arg på Ebba Witt-Brat(tström) och alla mensböcker jag läst på sistone som
är sjukt heteronormativa och skapar Kvinnor av Blödande Kroppar.

Spy dåligheter: huvudvärk; magvärk; för mycket att göra ingenting som blir gjort ingenting som blir klart och/eller kan strykas från att-göra-listorna; Qruiserköerna; folk i allmänhet; folk i synnerhet, hjärnforskartanten; släktkalaset i helgen; avståndet Stockholm - Ho chi mihn city; att DN-prenumerationen har gått ut.

Bra saker (emot min image):
Dirty-princess till Pride! Billie the vision & The Dancers till Pride! Ligga tätt intill! IDAHO-firande (?) idag! Sorbet från Glass och Pastahuset, Tessinparken, Östermalm! Penntjyverier! Kontorsmateriel (tönt)! Fint folk! Cykelutflykt i antågande! Ensamhet, tysthet! Shag (filmen)! Queera läsningar av allt med Sylvester Stallone. Skrattfester.

Okej. Min hårda image är inte intakt. Jag ska jobba på det.

orkeslös, huvudbry.

Att rippa tiger: SAD GIRL WITH A HEADACHE.

Jag tror att denna ständiga huvudvärk är Synderna (runka, samkönsex, slamperier, lögner, förtal, snatteri, etc etc.) som kommer över mig. Jag vet inte om jag ska stretcha eller äta alvedon. Förmodligen ingetdera, förmodligen Stå Ut. Stå Ut är lite av en favoritsysselsättning, liksom Älta.

Det är mögelutveckling i en tekopp som står intill min dator. Jag sitter här väldigt ofta men orkar inte ta bort den. Igår på södran lyssnade jag mer på avvikande ljud från panel/ledare/publik än vad panelen sa. Sedan gick jag och undrade på tunnelbanan varför jag inte stannat för att prata med A.

Jag lagar mat men tänker att den kommer att bli tråkig att äta och sedan är den slut. Mätt? Vet inte. Illamående? Kanske. Roligt? Vet inte. Hur mår du? Vet inte. Jag äter torkad mango och snyter mig. Nyser, skriver inledning och begreppsanvändande till uppsatsen som står still. Min störiga handledare har tipsat mig om en fantastisk bok.

Jag gav en gång en leksaksbil till en treårig flicka. Det var ett sätt för mig att visa att jag
avvisar den rådande könsmässiga ordningen. Hon tog av pappret på presenten, tittade
frågande på mig och sade:
"Det här är faktiskt en pojkleksak, men var inte orolig, jag klarar det".

(s 13, Bronwyn Davies - Hur pojkar och flickor gör kön)

when yr penis fell apart and

1. För några veckor sedan kallade en alkoholiserad man mig för FJOLLA.
han gjorde något tecken mot mina öronsnibbar och något annat tecken med sina fingrar.
som om han höll en kaffekopp och viftade med lillfingret. (såklart). jag undrar: kallade han mig bög?
Högst upp på min önskelista står svårläslighet.

2. För närvarande har jag checkat av punkter i min att göra lista: 
 x köpa biljett söderut,
x skriva budget till pengaansökan.
Jag har nyduschat hår och ont i magen, läser Den öppna kroppen - Jorun Solheim. I love it!

Inom den sexuella symboliken är "hustrun" och "horan" hemliga systrar,
förenade i en gemensam orenhet som beror på deras inneboende sexualitet.
Moderskapet däremot liknar jungfrudomen genom att båda vilar på föreställningen
om en icke-sexuell kvinnllighet.  
s. 60