arg varg

Jag tänker att jag utger mig för att vara farlig eller åtminstone arg. Mest är jag bitter. Jag vet inte riktigt över vad eller varför. Jag är till exempel mycket arg över att jag har huvudvärk, och att jag måste skriva uppsats när jag vill sova. Jag är tillika arg på Ebba Witt-Brat(tström) och alla mensböcker jag läst på sistone som
är sjukt heteronormativa och skapar Kvinnor av Blödande Kroppar.

Spy dåligheter: huvudvärk; magvärk; för mycket att göra ingenting som blir gjort ingenting som blir klart och/eller kan strykas från att-göra-listorna; Qruiserköerna; folk i allmänhet; folk i synnerhet, hjärnforskartanten; släktkalaset i helgen; avståndet Stockholm - Ho chi mihn city; att DN-prenumerationen har gått ut.

Bra saker (emot min image):
Dirty-princess till Pride! Billie the vision & The Dancers till Pride! Ligga tätt intill! IDAHO-firande (?) idag! Sorbet från Glass och Pastahuset, Tessinparken, Östermalm! Penntjyverier! Kontorsmateriel (tönt)! Fint folk! Cykelutflykt i antågande! Ensamhet, tysthet! Shag (filmen)! Queera läsningar av allt med Sylvester Stallone. Skrattfester.

Okej. Min hårda image är inte intakt. Jag ska jobba på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback