DON'T GO WASTING YR EMOTIONS

Tipset: Att ställa förbehållslösa frågor! Att sätta gränser.

FAKE IT 'TIL U MAKE IT

Det hette att vi inte drack mer än nog för halva bondesamhället i fredags. Det finns bildbevis och jag sminkar mig tydligt på en tunnelbanestation, förslagsvis Hallonbergen. Vi hamnade på ungdomsgården (aka Häcktet) och Sexyback är fortfarande den bästa låten på den här sidan stan (läs: I let you whip me if I misbehave). Själv hamnar jag alltid i frågan om jag är för stiff eller för slampig sofie säger att jag hånglar mest i hela stockholm men jag claimar jag är lika oskuldsfull som lisa som messar mig dag efter annan och skriver att hn fortf är oskuld. Slampighet i realitet eller fejk, whats the difference, jag sitter i Hallongrottans fönster och slår ett slag för relationsanarkin och efter en upplaga på 900 000 hoppas jag på folkbildning, nya och fler kex.

Och så var det skolan, but don't get me started.
Vi har lämnat in bajsuppsatsen (om avföring, ohyra och renlighetsföreställningar i 1800talets lantbrukarsverige). Vi har skrattat och stalkat och jag älskar hela den sjuka galenskapen som yr omkring i de där datorsalarna. Att vi alltid kommer undan. Vi har seminarium som jag vägrar göra uppgiften inför. Jag räds över att vi med största sannolikhet kommer att hamna i battle mot en eller två av de som jag har ett ytterst fysiskt hat mot.

DON'T FORGET TO FEED YOUR BEAR OR IT WILL DIE

Position: björn som bögriktning (stor och hårig), samt totemdjur. Det handlar om buffande och lufsande, kropp och maskulinitet. Kom Ut leder i det senaste numret, oss in i björnighetens rätta anlete. Det är frågor om rasindelningen mellan björnar, som jag finner problematisk. Annars finns det en tydlig vurm.

Parlör.
ADMIRER Icke-björn som söker björnar (Även "chaser")
BJÖRN/BEAR: Maskulin skäggig, kratigt byggd man med hår på kroppen. Oftast över 35 år gammal.
BEHR: Bjrön med mustasch istället för skägg
CUB: Yngre version av björn.
DADDYBEAR: Äldre björn, ibland på jakt efter son.
GRIZZLYBEAR: Äldre björn med vildvuxet skägg.
UTTER/OTTER: Hårig man som är smalare byggd.
PANDA BEAR: Asiatisk bjrön.
POLAR BEAR: Vit- eller gråhårig björn.
POCKET BEAR: Kort björn.
WOOF: Hälsningsfras/flört på björnspråk (även "Grrr")

Lägg till, till parlören:
JOHAN: vår björnjägare, vår messias som ska lära köttbögarna att veta hut och inte vara så biologistiska.

I positionen av den extremt positionerande personen tänker jag hävda mig som någon form av cub-utter-grizzlyminusskägget-pocket-behr. Woof!

BÖGEN ÅKERI AB

Bögen Åkeri AB drar alla dina lass. Främst har vi tidigare sysslat med horlass, translass, böglass, queerlass, femmelass, intersexualismlass, flersamma och slutligen feministiska lass, men oroa sig inte! Bögen Åkeri AB tar på sig nya utmaningar med lätt ram. Kontakta oss och slipp harva ensam.

AND YOU'RE SO YOUNG YOUNG YOUNG

PLEASE

Stalkingsajkona kryper närmare inpå, Maria arrangerar foton och hippieseanser och biter mig i nacken, Gruppen håller låda i timmar om jag voffar som vi går till Hornstulls strand/Bergsundsgatan. Björnskall. Jag skulle vara ett gott stalkerobjekt men intar subjektsposition och vurmar för hårt och blir bara KÄR och vill gifta mig och sedan kommer jag hem och Maria.N sitter vid köksbordet och jag trycker huvudet mot tidningen och ser all trycksvärta inte förrän jag borstar tänderna. Skriver inga sexnoveller; somnar.


EN MAN KAN BLI FAR OCH EN KVINNA MOR OM DE FINNER VARANN SOM EN KVINNA OCH MAN

Kikki Danielsson versus Lasse Holm i köket. Lindydanssteg, dansbandseländet är ett faktum. Jag älskar söndagarna med/på slottet. Promenad, återvinning, en ny sambo, Eddie Izzard, fem pers i den nya soffan. Brottning och släppande av Ilskan och Tyglarna. Bye Bye Luther.

I övrigt fokuseras tankebanorna på AUTENCITET och FRAMTID. Jag vill vara i uppsatsstadium. Litt.vet-dito.

SOME THINGS I DO FOR MONEY SOME THINGS I DO FOR FREE

JAG ÄR DIN HORA INTE DIN OVÄN.

Efterlyses: träffar med diverse lösaktiga stearinfetischerande bögar av valfritt kön.

Efterlyses 2: Brevvänner, gärna för utbyte av fiktiva berättelser i påstådd autobiogratisk form; skrytberättelser; osanningar; skrock och fantasier. Även utbyte av Hårda Paket, Kärleksförklaringar och Sanningar. Förslagsvis i versal-form.

BOOK WRITTEN FOR GIRLS

Om en vecka: ny sambo. tills dess vill jag ha väggen färdig och böckerna uppradade. Böckerna, mina kärleksaffärer. Endera dagen ska jag hinna läsa dem. Jag skulle söka kurser til lvåren och blev varse att varken Genus C (SU) eller Littvet A (SH) ges. Det är Kulturvet-linje förstaåret som återstår. Do I look like a slut? Vad göra? Acceptera eller jobba? (Jobba=läsa + pridehora.)

IF YOU WOULD SHUT UP SOMEONE COULD SAVE YOU

Jag vill inte ta till mig information om regeringskonstellationen, vi skämtade om den på bangfesten, jag och Chifen. Jag tycks fastna i ironiska leenden. Jag vaknade till radion vid nio när det utlystes och det kanske är för att jag halvsov med radion i bakgrunden i timtals, som min dag är så värdo. Om någon tagit åt sig informationen om Framtiden bör denna/dessa höra av sig, berätta vad det hela innebär/betyder.

Jag har lämnat demokratiska informationer bakom mig och tar till mig detta när jag har läst Horan i bondesamhället, Annika Larsdotter Barnamörderska, Nybyggarbarn, samt en kompendietext till i etnologi, fyra kompendietexter till KKI. Jag låtsas att skolan går före.