I WISH I WAS A LITTLE BIT TALLER och ni vet hur den går.

Det är nu jag sadlar om, börjar på den välbekanta nya kulan, säljer ut men skaffar inget nytt. Mitt rum är överfyllt, min önskelista är lång. Jag försöker få ut mig Korrekta Svar men skriver tenta med ordlekar. Skriver dagböcker och långa snirkliga mail. 

- SLAGBORR
- VATTENPASS
- BRÄDOR (2230 mm x 10 st. 1 st x 2000mm.)
- SPACKEL
- VIT FÄRG, BLÅ FÄRG, ROSA FÄRG 
- PENSLAR
- TVÄTTMEDEL TILL BILKLÄDSEL
- KONSOLLER, (30 st)
- KONSOLLHÅLLARE (3 st)
- SKRUVAR OCH BESLAG TILL BETONGVÄGG.
- HUD
- SKÅP/BYRÅER ATT HA UNDER SÄNGEN. BRÄDOR ATT FÄSTA MED
- SLIPMASKIN
- GERINGSSÅG
- HÄFTPISTOL 

YOU STUPID HO?

Dagens irritation håller hus i dagskursens seminarium. Seminariet börjar vid nio och dreadssnubben inleder Kön och kroppsseminariet med ”Jag tycker att man inte märker så mycket av att det finns olika roller för tjejer och killar idag”. Det kliar i mina fingrar. Bra där, god analys! Etnologin kommer att göra mig radikalfeminist på samma sätt som alliansen kommer få mig att bli aktivist.  

Seminariet fortsätter med en av mig bra presentation av en
artikel om Tone Bekkestad; TV4-väderpresentatören som blev avstängd för att ”vikt ut sig”. (Vad säger det uttrycket egentligen? Nedan ska läsas Poserat. Vad händer annars med aktörsperspektiv?) 
Uppgiften är att relatera till frågor om ovärdighet och trovärdighet och jag pratar ett tag om problematiken, om att hen görs till Dålig Kvinna, genom Slitz som får stå för dålig smak och vulgaritet. Att hen sexualiseras i egenskap av kvinn/a/okropp och att hen därigenom blir ovärdig och inte trovärdig enligt logiken intellekt + sexuell = falskt.

Problematiken ligger vidare i att TV 4 väljer att stänga av Tone. Och jag tycker att det är ett så uppenbart exempel på fråga om vem som är ovärdig och trovärdig och samma jävla dreadskille säger att hen tycker att det är BRA att de stängt av T. Att det är ett sätt varigenom fyran säger att de inte sympatiserar med Slitz!
WTF!!: åter igen: var är din analys? Vems sida står du på? Är FALSKT MEDVETANDE ett uttryck du använder dig av? Subjekt? Visst, det finns problembilder i att individer inom ramen för hur samhället faktiskt ser ut - spelar efter de uppställda regler som finns.

MEN! Grundregel, och det här glömde jag säga då och det stör mig så jävla mycket: SLUTA SPOTTA PÅ HORAN/DEN POSERANDE. Till viss del är det måhända dubbelmoral för utan köpare ingen hora, men Spotta på torsken, på kroppskonsumenten. I min framtid ska jag starta ett sexarbetarfackförbund.

YOU'VE GOT NOTHING TO WIN YOU'VE GOT NOTHING TO LOOSE

Jag hade nog hoppats. Eller trott. Eller egentligen inte trott men Önskat att det skulle gå vägen. Något längre iaf. Fi. Det är som villfarelsen i att enkom umgås med personer som är mer eller mindre queer: jag inbillar mig att vi är i majoritet.

Nu är det Dimman. Att inte läsa tidningen. Att hitta nya saker som jag förfasas inför, ständigt. Det bästa är lusten att Göra Något faktiskt blev starkare. Att vara i opposition kanske ger känslan av att ens insats är viktigare. Vilket jag ändå inte tror att den är, pessimismen är slående.

Och DESSUTOM. Idag i skolan, en tvåtimmarsföreläsning om könsuppdelningar och dikotomier, tex Tjejer + rosa, pojkar+blått=sant. Jag vet inte om jag gråter över att sitta i två timmar, eller att det förmodligen finns folk som inte konfronterat sig med detta basala. Utan att vilja vara elitistisk, då.

---

Jag sitter i kö för att få prata med Posten. Kommer en avi den dag den skickats eller dagen därpå? Bokus tillsammans med posten har grusat alla mina planer på att vara en God Student de här delkurserna. Skitliv.

I'M ALWAYS TOUCHED BY YR PRESENCE DEAR

Igår spelade Hello Kenny & Don Juanita sassy & classy hits på Intern och jag har idag röda ögon och en trötthet utan matchning. Jag skakade hela kvällen och tänker skylla på B12-brist. I natt drömde jag att ovanstående DJ-duo spelade på en båt för ett classy sällskap. Jag var fullast och det kröp sniglar över golvet. Ingen dansade, hela båten var asstor. Jag hade en karl på gång, jag fick honom på fall genom att trycka upp honom mot väggen. Hans föräldrar var där och tyckte visserligen om mig, men accepterade inte "saker som kommit upp i efterforskningar om mig" (flata). Destiny Dimitri. Sedan glömde jag min väska och mina kläder, jag kom aldrig av båten, vi crashade städningen efteråt.

varandet.

Dagens tema: frågan om (ordet och betydelsen av ordet) ÄR. (Samma sak gällde för igår). Hur går (betydelsen av ordet) ihop med den poststrukturalistiska insikten/-riktningen? Går det att vara och inte bara göra? Finns det ett behov? Framförallt. Hur gör jag med ordet? Spelar ordet någon roll om det inte används tillsammans med personer/grupper/annat som inte vill tillskrivas en inre kärna av sanning och varande? Gud jag är så trött.

FALL IN LOVE WITH THE WOLFBOY

1. Jag var och röstade på biblioteket. Med förra inflyttningsfesten i tanken vet jag hur jag kommer att må på söndag. Jag pratade med mamma om Fi; om mångas idé om att det inte är någon idé att rösta rosa. Att de ändå inte kommer att komma in, men att det är nödvändigt, det handlar om att få partistöd och dessutom kommer de/vi att komma in.

2. Jag vill ha ork och lust till Studier och Lärande. Ambitioner. Den ständigt sista handen. Magnetic Fields i besvikelse och höstvurm, innan jag somnar, medan jag skedar med björnen. Magnetic Fields som livsprojekt. Jag vill bygga om mitt rum, borra upp hyllmeter på vänsterväggen och sortera reda på liv och rörelse. I ettårspresent önskar jag slottet en slagborr och hyllingredienser. Ljust turkosblå färg och starkt rosa. Jag ska möblera om och bygga till. Om ni ger mig en slagborr kommer jag att agera utlånare. Löfte.

I LOVE THE SAD ONES ONLY THE WEAK ONES

1. Don Juanita & Hello Kenny svänger skivor och Fi-arna svänger benen. Vi skrattar till I'm too sexy & de dansanta ser. När vi spelar Fyra bugg & en coca-cola slutar svärmerierna. Vad hände med den ironiska generationen?

2.  I love you, I can't touch you anymore.

"Hellre tomma stolar än stolar där det sitter Barsebäckssvikare!

Jag hade tänkt att skriva om Skånepartiets rasistiska ideologi. Jag har fortfarande inte bildbevis och kan inte citera korrekt. Skånepartiets existens kom mig i vetande under föregående helg, under Malmöresan. Skånepartiet beskriver sig som ett populistiskt parti på högerkanten, dock inte i sina utskick.  Skånepartiet leds av Carl P.Herzlow och jag hoppas att hen googlar sig själv med jämna mellanrum. Herzlow är enligt rykten mycket rik och en gammal företrädare för Skånes Väl.

I Malmö återfanns då ett kuvert som gav information om Vad Skånepartiet vill och vad Skånepartiet står för. Till exempel om Skånsk kultur och om Islam. Skånepartiet arbetar för ett självständigt Skåne av den anledningen att skåningarna helt enkelt inte tycker som svenskar. (svenskar? vem är det?). När Skåne utropats till en självständig stat kommer man att ansöka om medlemskap i såväl NATO som EU. Om Skåne inte får vara med i dessa på grund av sina åsikter om Islam, sägs att man ska leva efter EUs regler och vänta till EU ändrat åsikt om Islam. Islam är enl SP inte förenligt med demokrati. Etc. Mer ska skrivas. Först: Skånepartiets Tolv punkter:

1.      Skåne blir en fri republik, medlem i EU och NATO
2.    Stopp för invandring av flyktingar och liknande
3.    ISLAM avlägsnas, muslimerna får flytta till Sverige
4.    Alla pensionslöften skall ovillkorligen infrias
5.      Mer pengar till sjukvård, äldre och handikappade
6.    Båda reaktorerna i Barsebäck skall användas
7.    Eleverna måste få respekt för lärare och vuxna
8.    Brottsbekämpningen skärps med fler poliser mm
9.      Arbetsmarknaden liberaliseras, bidragsfusk stoppas
10.  Skattetrycket sänks när Skånes statsskuld är betald
11.  Systembolagsmonopolet upphävs
12.  Kommunistväldet i radio och TV stoppas


Så nu vet alla vad vi röstar på.


Do me, please.

Tigern: Jag vill ha sex. Jag frågar; Vill DU gå på LASH med mig? En lätt underlig stämning; kan en fråga någon om den vill följa med en på kinkyklubb utan att det nödvändigtvis betyder Vill du ligga?

Och för all del, det kanske är den frågan som behöver ställas någon gång snart. Det finns en viss uttråkadhet mitt i hösten och alla relationer, trots fantastiska skedar och häng. En känsla av utebliven kroppslighet som till viss del är befriande, till viss del frustrerande. Som att jag bör ha ett nytt ledmotiv: Do me, please. Tryck upp mig mot väggen.