YOU DON'T LOVE ME BUT IT'S ALRIGHT, Februari the last part.

Jag har varit inlagd och morfinerad: varm&kärleksfull. Jag har varit utskriven och trött och full av medikament. Slottet har haft fest och jag har insett att min glömska ligger inte enkom i alkohol och jag vet inte om det känns bättre eller sämre.

Februari går mot sitt slut. Vad har Februari inneburit? Jag har slackat och hängt runt, framförallt. Fulsurfandet är tveksamt: har det blivit bättre? Tiden har inte nyttjats på bästa sätt. Jag har dock gått till Sesam och även tagit blodprov och sovit ganska mycket. Jag simmade en gång i början och gick på promenader. Jag har nog nästan kommit ut varje dag men inte läst skönlitteratur och inte varit så nykter (även om jag drack MAX 2 ENHETER vid ett par tillfällen) Jag har sökt jobb och jobbat för Friends och ska på en intervju. Ingen hylljävel är i sikte men det viktigaste - MIND THE OBSESSIONS har blivit mycket bättre.
Jag undrar om februari ska vila hädanefter eller om det kommer ett Mars som är det Nya Nya livet.

Hur som helst åker jag till Älmhult och till Malmö nästa och nästnästa vecka. Bortresor är det som är mest värdefullt näst crew/s.

Kommentarer
Postat av: mammas lilla

februari har ett särskilt sätt att visa sin kärlek. oförmåga kan vara en beskrivning, speciell en annan. hur som helst lämnar februari nu plats för något annat och det får man väl se som ödmjukt.

marskram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback