SISTER VANILLA - PASTEL BLUE

1.
[O]ch så blir man kär i någon jävla vanilj
2.
Slottet går till djupet med undertecknads smärre obsessive behaviour. Tips om plåster-på-såren-personer tas emot gladeligen. Jag söker switch-personer av valfria kön. Fördelaktligen fler än i singular.
3.
Fördelaktligen. Föraktet. Förnärmat.
4.
[O]ch så blir man kär i sin chef.
5.
Konsumtionsteori enligt McCracken: to pin down social meaning. Enligt Veblen: iögonfallande konsumtion (av tid och/eller varor). Komsumtionsteori enligt Simmel: trickle-down-theory. Enligt Bourdieu: utövande av ekonomiskt/kulturellt(symboliskt) kapital. Konsumtionsteori enligt Marx: Människor som objekt? Konsumtionsteori generellt: att inte längre köpa varor, att köpa betydelser.
6.
hung-up. obsessive.
7.
Kukhora (jag).
8.
Jag tror inte på dig, din skam, din skuld. I framtiden ska jag dra mina gränser först. I framtiden ska du dra dina, ta ditt ansvar.
9.
Jag säljer mig till högstbjudande. Det är i den meningen min makt över min kropp ligger och det är det som skiljer mig från måste:t. Att jag har råd att sätta mina egna priser. Men jag säljer inte heller mig, utan mina tjänster. Generellt arvode 100 kronor i timmen. Mer krävande tjäster erfodrar högre arvode.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback