WHEN I TOUCH YR SKIN I FEEL LIKE I HAVE 2 WASH MY HANDSAdult - Skinlike (Nix-Mix)

Varje gång jag börjar en ny kurs förvånas jag av att personer kan vara så störiga. Den här gången var det samma kurs men i en mindre och någorlunda annorlunda konstellation och temat var Ta med dig någonting, ett plagg som du vill diskutera. Vi har ändå läst en del, vi har ändå problematiserat queer och heteronormativitet och k ö n. Och någon sitter där med sin slips och säger att hen inte vill ha den på sig för att hen inte tycker att kvinnor kan ha slips. OMFG. Det var bara min ursprungslåga tröskel och min ursprungspissiga dag/tid* som fick mig att hyperventilera fram en oförståelig kommentar.

Förra gången var det samma sak, på etnologin kunde jag räkna personer som var okej på en hand. Alltid. Och någon/några gånger tänker jag att det är tröttsamt liknande med de gruppkonstellationer som installeras i rummen, att queersen alltid sammankallar sig själva när de blir trötta på de andra, att feministerna som alltid sträcker upp händerna på kommando sitter på rad med ryggarna raka mot varandra.

Men det är efter det här som jag ångrar mig, det är så jävla självklart. Jag vet ärligt talat inte om jag har ett intresse av att vidare sammanföra mig med rasisterna och homofoberna och säga saker i stil med Det är okej, jag tycker ju om hen, hen menar det inte.  

* ATT VI LÅTSAS SOM OM VI ALDRIG KÄNT VARANDRA OCH DET GÖR MIG JÄVLIGT LEDSEN.

Kommentarer
Postat av: MARTINA

nej nej nej nej nej. du ska ge mig HOPP om den svenska universitetsvärlden, inte uppgivenhet. men det måste vara döden att veta allt. (att dom inte vet, att du kan förklara men att dom ändå kommer oveta och hur många timmar en än skulle lägga på dem skulle de inte veta) eller är jag domedag?
ja puss ändå. puss!

2007-01-23 @ 01:38:13
Postat av: reb

inte domedag, inte, tack. tack. puss!

2007-01-24 @ 12:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback