I NEVER DREAMED I NEED SOMEBODY LIKE YOU

62194-19

1. Det växer i mig, som ett barn. Innan fem gånger fem centimeter, nu sju gånger fem. Gynekologen såg ledsnare ut än jag, jag grät inte denna gång, inte en min. Jag kan ha lett. Det gjorde så bisarrt ont. Det kunde vara utomkvedshavandeskap. Det kunde, men det är det inte.

2. Det växer i mig och jag vill ge det ett namn, jag vill ta bort det, jag vill inte bli be/rörd. Kan jag ge det ett namn och ta bort det? Du kunde vara mitt barn, jag åker till Marseille och lämnar dig hemma. Anthony?

3. Poängen är att min rädsla är obefogad. Min rädsla för att flyga. I kabinen är/torde det var ett minimerat tryck. Ingen/ting spricker av det. Jag har farit, under den här tiden, till Älmhult, till Malmö. Det är en gratisresa, jag måste åka.

4. Min mamma ber mig att komma hem och jag kommer aldrig. Jag åkte på en kryssning. Jag var rädd. Jag var rädd i Malmö när vi hånglade på gatorna - de är inte mina, jag kan inte utvägarna. Jag var rädd på båten, i tax free. Jag har haft orädslan så länge, och plötsligt börjar jag bli rädd. Bakvändheten, absurditeten.

5. Jag försöker boka resan. Och hotellet. Jag ligger kvar i min säng och läser porr. Chefen ringer. Jag skäms. Det är den sexuella skammen.

6. Pippilotti Rist.

Kommentarer
Postat av: Anfield

pippilotti: get me out of here! jag är i malmö men i samma lägenhet hela tiden. det känns tryggt men lite ont om luft.

2007-04-09 @ 14:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback