FAGGOTLY SPEAKING

Jag kommer nu att ställa en fråga av ren nyfikenhet och möjligvis av okunskap. Reb Kerstinsdotter, kalla mig för att sitta fast i kategoriträsket, men jag förstår faktiskt inte din identifiering av dig själv. Sexradikal genusvetarbög? Som jag trodde det var är en bög per definition en man som har sex med/blir attraherad av/kär i andra män. Har jag missat nåt? Finns det någon gräns för den egna definitionen av sig själv? Kan jag som vit kvinna kalla mig svart om jag känner mig svart/blir attraherad av svarta personer? Självklart inte tycker jag, då definitioner inte är fria från makt eller icke-makt. Jag förstår uppriktigt inte hur du får ihop det. Detta är inte menat som ett påhopp, utan en uppriktig fråga eller kalla det ifrågasättande. Svara gärna här, jag tror att det kan vara intressant för flera.
Maria 07-09-17 12:13


Maria. Det är intressant att du antar dig veta någonting om mitt kön baserat på den här artikeln. Definitioner är som du säger inte fria från makt. Vem är du att definiera mig (för det gör du uppenbarligen även om du inte skriver vad du definierar mig som)? Vem är JAG att definiera mig - använder jag här någon annans epitet och avpoliticerar det? I det här fallet, är det någon som borde fundera på basal transkunskap?
reb kerstinsdotter 07-09-21 01:04

Kommentarer
Postat av: malle

arbetaren påstår att de granskar alla kommentarer. är det ok att publicera kommentarer som är så uppenbart transfobiska? "men vad ÄR du???" sick.

2007-09-23 @ 20:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback