THE BEAUTIFUL BOY; THE DESTROYER

Jag kommer hem en dag och hittar ett C5-kuvert med två nummer av Destroyer. Jag befinner mig på sida 4, med ett hjärta vid sidan av min bild. Det är antingen smickrande eller mer problematiskt än jag vill låtsas om (se frågan om det privatadministrativa).

Karl Andersson skriver:
http://blog.destroyerjournal.com/2008/03/03/academic-thesis-about-destroyer/

Uppsatsen i fulltext: http://www.diva-portal.org/su/abstract.xsql?dbid=7377

TO USE NUDE

Jag har börjat en ny skola, ett nytt schema, nya studiekamrater och nya diskussioner. På morgonrasten (09-09.30) en dag för några veckor sedan talar jag och J om porrpuben vi varit på dagen innan och tre, fyra till jur studare försöker diskutera med mig/oss om saken. Om hur lesbisk porr - för det är synonymt med feministisk porr - kan vara /bättre/ eftersom fler kvinnor vill ha mjukare, sensuellare sex egentligen och jag kan inte kommentera det de säger, mer än att säga att jag tycker att vi kanske snarare behöver prata arbetsvillkor för att uppnå en feministisk porr. Och att det på vissa sätt omöjliggör en /industri/, om man talar om sådant. Med utgångspunkt i till exempel PostPorns krav på samtliga medverkandes samtycke, inför varje visning.

Det jag sa gick såklart förbi, snart talade vi åter igen om mjukhet och /beröring/ och i en allmän perplexitet för jag slutligen fram:
1. Jag finner det mycket enklare att argumentera för BDSM-porr än klapp-porr.
2. En annan intressant sak att diskutera, är tidelag.

JAG /VET/ HUR MAN VÄNTAR

För närvarande skrivs ingenting. Jag förbereder JIK-prov och jag har två texter i huvudet: om Kroppen, Kroppsligheten och Läkarna, samt om Vietnam. Om en blankblå suv, om att parera trafikolyckorna, om att gråta till kroppen är mjuk, om att aldrig vara den som kommer att hamna på marken.

 Det blev ingen antologi och jag tänker att det är väl lika så bra, det kom ju ändå runt fem inom loppet av ett år och nog för att jag var arg och jag uppskattar känslan, men det får väl vara bra där. Så: jag kommenterade inte Zaremba och jag kommenterade inte diskrimineringslagförslaget. Jag läste det inte, men jag tänker att det verkar bra. Kort sagt, inkludering av könsuttryck och ålder är positivt. Jag undrar vad det kommer att innebära. Den eventuella problematiken ligger i att förlora viktig kompetens iochmed sammanslagningen till endast en diskrimineringsombudsman, yada yada.

Det var inte vad det skulle handla om. Det skulle handla om Jord. /Fast egendom är jord/, mitt favoritcitat. Det skulle handla om sömn och om en evig sjukdom. Om att jag fått en lägenhet, om en soffa i guld, om min mamma, om min saknad, om min kropp och om den nya operationen som jag ev ska göra, om jag vågar ringa akademikliniken för en ny tid.

Det skulle kanske handlat om felprioriteringar. Jag dricker dagens fjärde kopp kaffe med Isak och det snöar och vi funderar på hur man kan göra de privatadministrativa problemen fyrkantigare, mer konkreta. H bekräftade mig som en /mer jobb mindre känsla/person och det är utifrån det vi nu arbetar. Mindre känsla, mer jobb.